Ελλάδα

Μπάνκι: «Ο Χάντερ δεν έπαιξε επειδή δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση»-Τι λένε από την ΑΕΚ

Ο Βινς Χάντερ δεν αγωνίστηκε στο ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι επειδή ήταν «αδικαιολογήτως απών», όπως ανέφερε ο Λούκα Μπάνκι. Τι υποστηρίζουν από την ΚΑΕ.

Θέμα με τον Βινς Χάντερ στην ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ δεν αγωνίστηκε στο ματς (66-67) των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στο Περιστέρι στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους μικρούς τελικούς. Με αποτέλεσμα η Ένωση να έχει τρεις σημαντικούς παίκτες off, λόγω και της απουσίας του Χάουαρντ Σαντ-Ρόος και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Όπως ανέφερε ο Λούκα Μπάνκι στη συνέντευξη Τύπου, ο 25χρονος αθλητής δεν χρησιμοποιήθηκε επειδή ήταν «αδικαιολογήτως απών» στην πρωινή προπόνηση.

Πάντως, από την ΚΑΕ τονίζουν ότι ως φυσική παρουσία βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ο Χάντερ και πως δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και πως έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου


Για την ήττα από το Περιστέρι: «Είναι μια κακή ήττα, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι. Παρά τον μικρό χρόνο προετοιμασίας και το μικρό ρόστερ προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί. Η προσέγγιση στην τρίτη περίοδο ήταν διαφορετική και δεν είχαμε συνέπεια. Ήμασταν ικανοί να κάνουμε επαναφορά και να παίξουμε μέχρι την τελευταία κατοχή. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι στο Περιστέρι και να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Για τον Χάντερ: «Ο Χάντερ δεν έπαιξε γιατί δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση το πρωί. Είναι το πιο σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας, είναι μέρος της σεζόν. Υπάρχουν δομικά θέματα στην ομάδα. Είναι εύκολο να δηλώνεις παρών όταν τα πράγματα είναι καλά, είναι δύσκολο να φωνάζεις παρών στα δύσκολα και αυτό είναι το πιο δύσκολο».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Δεν θεωρώ πως είναι η ώρα να μιλήσω γι αυτό. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί κείμενα στο διαδίκτυο. Φυσικά έχουμε μιλήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι φυσιολογικό. Σκοπεύω να τελειώσω τη σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε. Τώρα δεν είναι προτεραιότητα αυτό, τώρα πρέπει να εστιάσουμε τα παιχνίδια. Δεν συμφωνώ πως έχει τελειώσει η σεζόν. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x