Ελλάδα

Μπάνκι: «Χωρίς λόγο η διακοπή του πρωταθλήματος, χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την έναρξη των playoffs και τις αναμετρήσεις με τον Χολαργό.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Χολαργό (18/5, 19:30) στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για τα playoffs, με τον Λούκα Μπάνκι να στέκεται στην ανούσια διακοπή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός της «Ένωσης» ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι στο aekbc.gr:
«Επιτέλους τα πλέι οφ αρχίζουν αύριο, μετά από μία μεγάλη διακοπή, που έγινε χωρίς λόγο. Εμείς, αυτό το διάστημα από τη μία πλευρά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε φόρμα και από την άλλη, να ενσωματώσουμε ακόμη περισσότερο τους νέους παίκτες στο παιχνίδι μας.

Η δουλειά μας είναι να προσεγγίσουμε το πρώτο ματς της σειράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σεβόμαστε τον Χολαργό. Έχει αποδείξει με την πορεία του στην κανονική διάρκεια της περιόδου, αλλά και στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, ότι είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη σειρά αγώνων.

Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έλθουν και να μας στηρίξουν αύριο. Ξέρουμε ότι μπορεί να τους έχει φύγει η όρεξη με τα όσα συμβαίνουν τελευταία, ωστόσο τα πλέι οφ ξεκινούν και τους χρειαζόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x