Ελλάδα

Μπάρλοου: «Πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ΑΕΚ»

Ευτυχής που θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ και πολύ διαβασμένος εμφανίστηκε ο Κέλσεϊ Μπάρλοου κατά την άφιξή του εν όψει της έναρξης προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Κέλσεϊ Μπάρλοου προσγειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 στο «Ελ. Βενιζέλος» για την έναρξη προετοιμασίας της ΑΕΚ και φάνηκε ενθουσιασμένος για τη νέα ευκαιρία στην καριέρα του, αλλά και καλά διαβασμένος για τη νέα του ομάδα.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίζω στην ΑΕΚ. Υπήρχε ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της σεζόν και όταν με κάλεσαν δεν το σκέφτηκα στιγμή», τόνισε ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

inner

Μάλιστα έδειξε να γνωρίζει τους υπόλοιπους ξένους της ομάδας, κάποιους και προσωπικά. «Ξέρω τους περισσότερους από τους ξένους της ομάδας. Ο Μάικ Γκριν μάς έδειχνε ασκήσεις στο Κολέγιο. Επίσης ήμασταν στην ίδια περιφέρεια με τον Μάνι Χάρις. Ξέρω τον Ελόνου που παίζαμε ως αντίπαλοι πέρυσι. Γνωρίσω πως στην ομάδα υπάρχει και ο Ντελρόι Τζέιμς. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους», ανέφερε ο πρώην άσος των Τρικάλων.

Φυσικά ξέρει αρκετά και για τον κόσμο της ΑΕΚ. «Πάντα μου άρεσαν οι ομάδες με πολύ κόσμο στο πλευρό τους. Περιμένω να φωνάζουν και για μένα», ανέφερε ο γιος του άλλοτε μεγάλου άσου του ΠΑΟΚ, Κεν Μπάρλοου, ενώ για τα στοιχεία που θα προσφέρει στην «Ένωση» είπε: «Μου αρέσει το παιχνίδι και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Σίγουρα θα προσφέρω ενέργεια και ελπίζω να βοηθήσω σε κάθε τομέα την ομάδα».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x