Ελλάδα

Μπάρλος: «Αγώνας γιορτή με Παναθηναϊκό»

Γιορτή για όλο το Λαύριο χαρακτήρισε τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Μπάρλος, που θεωρεί πως με την εικόνα που έχει η ομάδα του δεν θα κινδυνεύσει να υποβιβαστεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr

«Η νίκη μας στη Ρόδο την περασμένη εβδομάδα, σε μια έδρα όπως αυτή του Κολοσσού που δεν έχουν περάσει πολλές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια, ήταν από αυτές που μας βοηθούν να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας. Η ομάδα μπήκε αποφασισμένη και συγκεντρωμένη στο γήπεδο και παρά την αντίδραση των αντιπάλων μας κρατήσαμε το ματς στα μέτρα μας και φθάσαμε στη νίκη. Όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν μέσα τους και όταν συμβαίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα για να μην έχει θετική κατάληξη η προσπάθειά μας.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έναν αγώνα γιορτή για όλη την πόλη. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και αποτελεί πρόκληση για κάθε ομάδα να τον αντιμετωπίσει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και σίγουρα θα χρειαστεί τρομερή προσπάθεια για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Την προηγούμενη φορά που αντιμετωπίσαμε αντίπαλο ανάλογου επιπέδου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θεωρώ, όμως, ότι το ματς με τον Ολυμπιακό είναι η χειρότερη εμφάνισή μας και ουσιαστικά μια κακή παρένθεση. Περιμένω από τον κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει τον αγώνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x