Euroleague

Μπαρτσελόνα και δύο ομάδες του ΝΒΑ για Πάνγκος

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Κέβιν Πάνγκος με τη φανέλα της Ζαλγκίρις στη φετινή Ευρωλίγκα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και όχι μόνο.

Η Ζαλγκίρις αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Ευρωλίγκας φτάνοντας μέχρι το Final Four, όπου τελικά κατέκτησε την 3η θέση. Από τους βασικούς πυλώνες αυτής της πορείας της ήταν αναμφίβολα ο γκαρντ Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12,7 πόντους και 5,9 ασίστ κατά μέσο όρο, αλλά και 47,5% στα τρίποντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, η Μπαρτσελόνα καλοβλέπει την περίπτωση του 26χρονου Καναδού και αναμένεται να του προσφέρει παχυλό συμβόλαιο προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Εδώ να σημειωθεί ότι η πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία του Πάνγκος ήταν σε ισπανική ομάδα, την Γκραν Κανάρια (2015-16).

Από ‘κει και πέρα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ανέφερε σε ένα τουϊτάρισμά του ότι δύο ομάδες του ΝΒΑ παρακολουθούν στενά τον Καναδό γκαρντ, που είναι απόφοιτος του κολλεγίου Γκονζάγκα, όμως δεν έγινε ποτέ ντραφτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x