Ευρώπη

Μπαρτζώκας: «Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες στη Χίμκι και θα κάνουμε μία καλή χρονιά»

Πανευτυχής που θα βρίσκεται στον πάγκο της Χίμκι δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ρωσική ομάδα θα κάνει μία καλή σεζόν.

Πολύ αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν με τη Χίμκι δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την άφιξή του στη Μόσχα, με τον Έλληνα κόουτς να τονίζει πως η ομάδα του διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρωσία, αλλά και που θα είμαι ο προπονητής της Χίμκι. Αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα μου. Έχω δουλέψει ήδη στη Ρωσία και ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Έχουμε μία εντελώς διαφορετική ομάδα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αντιμετώπισα όταν ήμουν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ωστόσο, έχουμε περισσότερους στόχους και σοβαρές φιλοδοξίες, ειδικά στην Ευρωλίγκα που έχει ένα νέο φορμάτ. Είμαι αισιόδοξος γιατί έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και πρωταρχικός μας στόχος είναι να γίνουμε ΜΙΑ ομάδα. Μπροστά μας έχουμε το συνηθισμένο πρόγραμμα προετοιμασίας, τις επόμενες εβδομάδες. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία καλή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x