Euroleague

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν νευρικοί, αλλά συμπαγείς στην άμυνα»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της Χίμκι στη νίκη επί της Βαλένθια, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Εμφανώς χαρούμενος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη της Χίμκι επί της Βαλένθια, για την πρώτη αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα του ήταν συμπαγής στην άμυνα και αυτό υπερίσχυσε της νευρικότητας που έχουν οι πρεμιέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Η άμυνά μας ήταν συμπαγής στο τρίτο δεκάλεπτο και έτσι επιστρέψαμε από μία διαφορά 6-7 πόντων που πήρε η Βαλένθια. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, που ήμασταν σταθεροί στην άμυνα και γι’ αυτό ήμασταν πιο επιθετικοί. Κλέψαμε μπάλες, αλλά καθαρίσαμε και τα αμυντικά ριμπάουντ, γι’ αυτό πετύχαμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Κατά τη διάρκεια του ματς, όμως, ήμασταν νευρικοί. Αυτό, είναι λογικό από την στιγμή που ήταν το πρώτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα στην έδρα μας.

Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και γι’ αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε χρόνο για να βρούμε τη χημεία μας. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας. Όλα ήταν έτοιμα για εμάς, για να δώσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε κάνει μόλις δύο προπονήσεις σε αυτό το γήπεδο, όπως η Βαλένθια. Οπότε, αυτή βασικά δεν είναι η έδρα μας ακόμη. Αλλά, οι φίλαθλοι ήταν εδώ, ήταν ένα γεμάτο γήπεδο, με πολύ ζεστό κοινό και αυτό ήταν σημαντικό για εμάς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x