Euroleague

Μπαρτζώκας: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς»

Στην πολύ άμυνα της Μπαρτσελόνα απέδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ερυθρού Αστέρα εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος απέδωσε το ροζ φύλλο στην εξαιρετική άμυνα των Καταλανών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα με βαθύ ρόστερ, παρά τις απουσίες μας. Επίσης, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήρθαν να μας δουν, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Για μένα, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, είτε είναι Ευρωλίγκας, είτε ισπανικού πρωταθλήματος. Πρέπει να δείχνουμε τη βελτίωσή μας, με σταθερότητα. Γενικά, νομίζω πως παίξαμε εξαιρετική άμυνα κόντρα σε μία ομάδα που έχει πολύ καλούς δημιουργούς, καθώς την κρατήσαμε στους 50 πόντους. Κόψομε τη δημιουργία τους και δεν επιτρέψαμε το σουτ στον Σιμόνοβιτς.

Κλειδί του ματς ήταν ότι τους κρατήσαμε στις 10 ασίστ, σε σχέση με τις δικές μας που ήταν 17. Σήμερα είχαμε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Ο Ντιανέ δεν είναι τόσο έμπειρος. Ο Κλαβέρ έπαιζε στο “5” και του δίνω τα εύσημα γιατί τους τελευταίους πέντε μήνες παίζει στο “3”. Για μένα το “4” είναι η θέση του και σήμερα έπαιξε “5”, παίρνοντας 10 ριμπάουντ και βοηθώντας πολύ στην άμυνα. Αυτό το είδος άμυνας, όταν είμαστε κινητικοί και έχουμε ποικιλία παικτών, μας βοηθά πολύ να κόψουμε τον ρυθμό, ειδικά σε μία ομάδα με καλούς σουτέρ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x