Euroleague

Μπαρτζώκας: «Το καλύτερο transition παιχνίδι σε όλη την Euroleague η Μακάμπι»

Η Χίμκι ταξιδεύει στο Ισραήλ για τον αγώνα με την Μακάμπι την Πέμπτη (15/3, 21:05) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας «έβγαλε το καπέλο» για το transition παιχνίδι των Ισραηλινών.

Πέντε μόλις αγωνιστικές πριν το τέλος της regular season της Euroleague, η Χίμκι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην «ουρά» της οκτάδας και το μεταξύ τους παιχνίδι θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια.

Ο Έλληνας τεχνικός της Χίμκι στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν το παιχνίδι, είπε: «Τώρα πλέον όλοι παλεύουν για τους δικούς τους λόγους. Όπως και εμείς. Η Μακάμπι παλεύει για μια θέση στα πλέι οφ. Αυτή είναι μια τυπική ομάδα με πρόγραμμα, μια ομάδα με ρυθμό που είναι η καλύτερη στο transition παιχνίδι σε όλη την Euroleague.

Προφανώς, εμείς πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από τα σημαντικά πράγματα όπως τα ριμπάουντ και να έχουμε καλά σουτ και να μην κάνουμε λάθη. Επίσης, πρέπει να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στην έδρα τους διότι υπάρχει ενθουσιασμός για αυτούς εκεί και σε όλους βρίσκονται μάλιστα στο γήπεδο.

Πρέπει να παγώσουμε τον ρυθμό τους μέσα από τις δικές μας καλές αποφάσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x