Euroleague

Μπαρτζώκας: «Το μομέντουμ δεν είναι καλό για μας»

Στην ατυχία του Ολυμπιακού αποδίδει τα αρνητικά αποτελέσματα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε νικήσει την Μπαρτσελόνα.

Οι τραυματισμοί, η αστοχία και κάποια χαμένα ριμπάουντ έπαιξαν το ρόλο τους στην ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε αυτό το ματς. Θεωρώ καθοριστική την επιρροή που είχε στο παιχνίδι ο Ναβάρο στο τρίτο δεκάλεπτο, δίνοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του με τον τρόπο που σκόραρε. Εμείς αναγκαστήκαμε μειώνοντας το βάθος μας να πάμε σε κοντά σχήματα και να παίζουμε ζώνη. Αυτό το σχήμα μάς βοήθησε αρκετά, αλλά ήταν κάποια χαμένα ριμπάουντ που ίσως να έκριναν και το παιχνίδι. Δυστυχώς το μομέντουμ δεν είναι καλό για μας, γιατί οι απουσίες φαίνονται σε αυτό το επίπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία και το χειροκρότημά του στο τέλος. Φυσικά και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά με ποσοστό 30% στα τρίποντα ήταν δύσκολο. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, εμείς κοιτάμε μπροστά το πρωτάθλημα και αμέσως μετά τον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα», ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

«Στον Ολυμπιακό δεν είναι τίποτα εύκολο, γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Η Μπαρτσελόνα πριν ενάμιση μήνα δεν ήταν καλά και εμείς ήμασταν, ενώ τώρα είναι σε καλό μομέντουμ, πλήρης και υγιής, ενώ εμείς έχουμε τόσες απουσίες. Περιμένουμε τον Πέτγουεϊ να επιστρέψει, πάει καλύτερα, ενώ ο Μουν δεν μπορεί να παίξει στον πρώτο γύρο. Ελπίζουμε να δουλέψουμε καλά με μυαλό και συγκέντρωση, να έχουμε υγεία για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x