Euroleague

Μπατίστα: «Μπορούσαμε…»

Πικραμένος παρουσιάστηκε ο Εστέμπαν Μπατίστα απ’ την «τζάμπα» ήττα του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η έλλειψη συγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και τα χαμένα ριμπάουντ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ όπως τόνισε ο Εστέμπαν Μπατίστα, που παρά την ήττα του Παναθηναϊκού δεν χάνει την αισιοδοξία του για πρόκριση στα πλέι οφ.

«Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά κάποια στιγμή δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το πλεονέκτημα. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ και αυτό ήταν το… κλειδί. Έπαιξαν σκληρά σε κάποια σημεία, αλλά εμείς όχι. Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα εκεί. Έχω καλές αναμνήσεις απ’ το εν λόγω γήπεδο, αλλά τώρα είμαι με την άλλη πλευρά. Είναι πολύ δύσκολος όμιλος, όλοι είναι δύσκολοι αντίπαλοι κι όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Η Άλμπα νίκησε στο Ισραήλ κι εμείς νικήσαμε στο Βερολίνο. Αν δεν είσαι έτοιμος, μπορείς να χάσεις απ’ τον καθένα. Ελπίζω να περάσουμε στα πλέι οφ, έχουμε πολλές πιθανότητες και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά», τα λόγια του Ουρουγουανού σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x