NBA

Μπάτλερ-Αντεμπάγιο έβαλαν στοίχημα 500$ για κάθε ματς χωρίς τρίποντο

Ο μεγάλος (Μπάτλερ) έχει βαλθεί να κάνει τον μικρό (Αντεμπάγιο) σουτέρ και γι΄ αυτό έβαλε μαζί του ένα απίθανο στοίχημα.

Η νέα εποχή των Μαϊάμι Χιτ περιλαμβάνει αρκετούς νεαρούς παίκτες και λιγότερους έμπειρους να τους πλαισιώνουν. Ένας από τους μεγάλους, ο Τζίμι Μπάτλερ, έχει αναλάβει προσωπικά έναν από τους μικρότερους, τον Μπαμ Αντεμπάγιο, προκειμένου να τον δει να φτάνει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ο Αντεμπάγιο διανύει εξαιρετική σεζόν, με μέσους όρους 14.6 π., 10.5 ρ., 4, 1 ασ., 1.4 κλ. και 1.2 κοψ., ωστόσο δεν συνηθίζει να σουτάρει από το τρίποντο. Αυτό έχει βαλθεί να αλλάξει ο Μπάτλερ, θεωρώντας πως ένας παίκτης με το ύψος του 22χρονου (2.06μ.), πρέπει να σουτάρει από την περιφέρεια για να ολοκληρώσει το παιχνίδι του.

Για το σκοπό αυτό έβαλε μαζί του στοίχημα, το οποίο προβλέπει να του δίνει ο Αντεμπάγιο 500$ σε κάθε ματς που δεν επιχειρεί τουλάχιστον ένα τρίποντο. Αστειευόμενος μάλιστα, ο 30χρονος σταρ είπε: «Αν δείτε ότι είναι ελεύθερος στη γωνία και δεν του δίνω τη μπάλα, είναι επειδή θέλω να μου δώσει τα 500 δολάρια».

Η πρακτική του Μπάτλερ φαίνεται ότι έχει αρχίσει να πιάνει τόπο, αφού ο 22χρονος ψηλός των Χιτ έχει εκτελέσει ήδη επτά τρίποντα και έχει ευστοχήσει σε ένα.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x