NBA

Μπάτλερ: «Είμαι υπέροχος σαν συμπαίκτης, στόχος μας το πρωτάθλημα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Σίξερς έκανε ο Τζίμι Μπάτλερ, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζίμι Μπάτλερ ως… Σίξερ είναι γεγονός!

Ο 29χρονος μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της ανταλλαγής του στο πλαίσιο της παρουσίασής του και αναφέρθηκε σε νέους και παλιούς συμπαίκτες, αλλά και στους φετινούς στόχους της νέας του ομάδας.

«Όταν υπάρχουν παίκτες που γνωρίζουν μπάσκετ, κάτι που ισχύει για όλους όσους βρίσκονται στο ρόστερ, όλα θα πάνε μια χαρά. Δεν πιστεύω πως θα υπάρξει οποιοδήποτε μπέρδεμα. Όλοι θα κάνουν τη δουλειά που έκαναν και πριν, θα είναι οι ίδιοι παίκτες που ήταν πάντα», τόνισε αρχικά ο Τζίμι Μπάτλερ.

Σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κακές σχέσεις με τους συμπαίκτες του στη Μινεσότα, είπε: «Αν κάποιος παίκτης είχε πρόβλημα μαζί μου, θα μου το έλεγε. Δεν νομίζω πως ήμουν πρόβλημα, εκτός και αν όλοι μου οι συμπαίκτες στην προηγούμενη ομάδα μου ήταν ψεύτικοι. Δεν πιστεύω πως είμαι κακός σαν συμπαίκτης, ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είμαι υπέροχος άνθρωπος και συμπαίκτης και αυτό είναι κάτι που θα το δείξω εδώ».

Για το «Big Three» που δημιουργεί μαζί με Εμπίντ, Σίμονς και για τους στόχους της ομάδας: «Μου αρέσει το πώς ακούγεται αυτό το "Big Three". Προφανώς στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Για αυτό αγωνιζόμαστε και για αυτό έγινε η συγκεκριμένη ανταλλαγή».

Δηλώσεις έκανε και ο GM των Σίξερς, Έλτον Μπραντ, ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε:

«Έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να το καταφέρουμε», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον Μπάτλερ, λέγοντας πως μίλησε με πολλούς πρώην προπονητές και συμπαίκτες του πριν προχωρήσει την ανταλλαγή.

«Ο Μπάτλερ ήταν αγαπητός στα αποδυτήρια. Εντός γηπέδου είναι απαιτητικός, θέλει πάντα να κερδίζει. Μου αρέσει αυτό και ταιριάζει στον οργανισμό μας και στους παίκτες που έχουμε εδώ, αφού και αυτοί θέλουν να κερδίζουν. Η ανταλλαγή αυτή ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα».

Ο Μπάτλερ το καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος και οι Σίξερς μπορούν να του προσφέρουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, προσφέροντάς του το maximum των αποδοχών (190 εκατ. δολάρια το χρόνο). Σχετικά με το μέλλον του Μπάτλερ στη Φιλαδέλφεια, ο Μπραντ είπε:

«Ελπίζουμε να ταιριάξει εδώ. Ελπίζουμε να δούμε τα αποτελέσματα από τη φετινή σεζόν, διότι ξέρουμε πόσο ταλαντούχος είναι. Είναι ένας παίκτης σούπερ σταρ, οπότε ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί του για το μέλλον, αλλά αυτό είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x