Ευρώπη

Μπεγκίν: «Η ΑΕΚ έπαιξε πιο σκληρά από εμάς στην άμυνα»

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε ο προπονητής της Αντβέρπ, Κριστόφ Μπεγκίν.

Στην κακή επιθετικά λειτουργία της ομάδας του στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αντβέρπ, Κριστόφ Μπεγκίν, που επισήμανε ότι η «Ένωση» έχει μεγαλύτερη εμπειρία από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστόφ Μπεγκίν στη συνέντευξη Τύπου:
«Νομίζω ότι στο πρώτο παίξαμε καλή άμυνα, αλλά χάσαμε κάποια σουτ στην επίθεση και δεν μπορέσαμε να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν επιθετικοί, κυρίως στην άμυνα. Στην επίθεση, δεν έμπαιναν τα σουτ κι αυτό μας επηρέασε. Η ΑΕΚ έπαιξε πιο σκληρά από εμάς. Σταματήσαμε να παίζουμε στην επίθεση. Η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και μπορεί να διαχειριστεί τέτοιου τύπου παιχνίδια».

Από ‘κει και πέρα, ο φόργουορντ της Αντβέρπ, Ντέιβ Ντουτζίνσκι, δήλωσε: «Ήταν μια σκληρή ήττα. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν ήμασταν εξίσου καλοί. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως δεν μπορέσαμε να πλησιάσουμε και να παλέψουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x