Ελλάδα

Μπέκφορντ φεύγει, Τζόνσον έρχεται στο Λαύριο

Τη λύση συνεργασίας της με τον Μπρους Μπέκφορντ ανακοίνωσε η ΚΑΕ Λαύριο DHI, και παράλληλα γνωστοποίησε την απόκτηση του αντικαταστάτη του, Τάιρεν Τζόνσον.

Ο Μπρους Μπέκφορντ φαίνεται πως δεν έπεισε τον Χρήστο Σερέλη με τις έως τώρα εμφανίσεις του κι έτσι η ΚΑΕ Λαύριο DHI ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση, η ομάδα γνωστοποίησε την απόκτηση του Τάιρεν Τζόνσον, ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του 22χρονου φόργουορντ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με το σύλλογο.

Ο 28χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε πέρυσι στην βέλγικη Okapi Aalstar, έχοντας κατά μέσο όρο 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά

«H KAE Λαύριο- DHI ανακοινώνει την απόκτηση του Tάιρεν Τζόνσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 1988 και με ύψος 2.03 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση "4", ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση "3". Είναι απόφοιτος του Κολεγίου «Λαφαγιέτ» και την περσινή χρονιά φορούσε τη φανέλα της βελγικής Okapi Aalstar με την οποία είχε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 5 ριμπαόυντ και 2 ασίστ σε 27 αγώνες. Πέραν της βελγικής ομάδας, έχει αγωνιστεί και στις γαλλικές Hyeres-Toulon και Chalons-Reims.

Παράλληλα η ΚΑΕ Λαύριο- DHI ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπρους Μπέκφορντ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του
».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x