Euroleague

Μπερτομέου: «Κρατάμε το μέλλον στα χέρια μας»

Την πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας σεζόν είχαν οι εκπρόσωποι των 16 ομάδων της EuroLeague.

Συνάντηση με τους ιθύνοντες της Euroleague στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στη Βαρκελώνη, είχαν οι εκπρόσωπο των 16 ομάδων. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο την βελτίωση σε όλους τους τομείς. Τον Παναθηναϊκό Superfoods εκπροσώπησε ο Ίαν Βουγιούκας και τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Στην ομιλία του, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου εξήρε τη σημασία της σταθερότητας και της συνοχής μεταξύ των μετόχων, αλλά και των παικτών, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές.

«Οι σκέψεις μας, η επιθυμία μας και η προσδοκία μας είναι η ομαδική δουλειά. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, όμως, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν υπάρχει σταθερότητα, συνέπεια και συνοχή στις σχέσεις μας με τους μετόχους και με τους παίκτες που αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, μαζί θα βρούμε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Το πιο σημαντικό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι κρατάμε το μέλλον στα χέρια μας» ήταν τα λόγια του.

«Γνωρίζουμε ότι οι νεότερες γενιές θέλουν να βρεθούν στο προσκήνιο. Θέλουν να βρεθούν στο σημείο που βρίσκεστε εσείς και τους προσφέρουμε την ευκαιρία να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με αυτά που κάνετε εσείς στο παρκέ» ανέφερε η Chief Business Development Officer της Euroleague, Ροσέ Κεραλτό.

«Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές διότι παίρνουμε απευθείας πληροφορίες από τους ιθύνοντες, από τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους υπόλοιπους. Μαθαίνουμε τις εξελίξεις, τα πλάνα για το μέλλον και τον απολογισμό της περσινής σεζόν. Όταν άρχισα να παίζω μπάσκετ, δεν είχαμε ανάλογες κινήσεις και δεν γνωρίζαμε την κατάσταση στην Euroleague, τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων. Πλέον κάθε καλοκαίρι είμαστε εδώ και παίρνουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας» ανέφερε ο αρχηγός της Ζαλγκίρις Κάουνας, Παούλιους Γιανκούνας, ενώ από την πλευρά του, ο Νιχάντ Νέντοβιτς της Μπάγερν Μονάχου, τόνισε: «Η τεχνολογία αναπτύσσεται πραγματικά γρήγορα τη σημερινή εποχή. Τα social media έχουν τεράστια σημασία αναφορικά στην επικοινωνία με τους φαν του μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x