Euroleague

Μπερτομέου: «Υπέροχος άνθρωπος ο Γιαννακόπουλος, καμία απόδειξη για την καταγγελία του Ολυμπιακού»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι μια χαρά, ενώ μίλησε και για την καταγγελία του Ολυμπιακού εναντίον του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Τζόρντι Μπερτομέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρώσικη ιστοσελίδα, κάνοντας μάλιστα και μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν…

Ενώ παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε και στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» να βρίσκεται κι εκεί στο επίκεντρο και τον Μπερτομέου να τον «αθωώνει» για τις καταγγελίες των Πειραιωτών!

«Όλα είναι μία χαρά στις σχέσεις μας, σαν να μη συνέβη τίποτα. Αν τον συναντήσεις, θα δεις έναν υπέροχο άνθρωπο. Προσπάθησα να του εξηγήσω κάποια στιγμή πως είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και πως πρέπει να συμπεριφέρεται διαφορετικά, ειδικά όταν μπορείς να πεις ό,τι θέλεις στα social media. Είμαι πάντα ειλικρινής μαζί του. Υπάρχει ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί, αλλιώς θα υπάρξει τιμωρία. Αυτό συνέβη και πέρσι: Κάποια στιγμή του έδωσα μία δεύτερη ευκαιρία και συμφώνησε μαζί μου, αλλά μετά από δύο εβδομάδες συνέχισε να "βομβαρδίζει" τα social media. Οι κανόνες είναι απλοί και ξεκάθαροι», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός παράγοντας.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα αφήσω την Euroleague να επηρεαστεί από αυτά τα ελληνικά πράγματα. Έχουν μυθικές μάχες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλουμε άλλα περιστατικά σε επίπεδο Euroleague. Δεν θέλουν να λύνουν τα προβλήματά τους πολιτισμένα στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Όλα αυτά είναι πολύ πιο αυστηρά σε επίπεδο Euroleague. Ερευνούμε το περιστατικό και η επιτροπή δεν έχει καμία απόδειξη πως ο Γιαννακόπουλος όντως είπε πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε να χρηματίσει τους διαιτητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x