Ελλάδα

Επεισόδιο Παπαθεοδώρου-Σχινά!

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Τόμι Σχινάς με αφορμή διαιτητικά παράπονα του πρώτου. Το «ντου» της γυναίκας του και το «πήγαινε να μαγειρέψεις»!

Ένταση δημιουργήθηκε με τη λήξη του ημιτελικού στο Κύπελλο, όπου ο Απόλλων Πατρών πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, με την Κηφισιά να διαμαρτύρεται (αδίκως) για φάουλ στη τελευταία φάση πάνω στον Τσαλδάρη.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε έντονη λογομαχία με τον διαιτητή Τόμι Σχινά (με αφορμή τη φάση του Τσαλδάρη) και λίγο έλειψε να πιαστούν στα... χέρια, όταν η σύζυγος του Έλληνα κόουτς μπήκε στο παρκέ και επιτέθηκε φραστικά στον ρέφερι. Ο τελευταίος φέρεται να της απάντησε «πήγαινε να μαγειρέψεις» και κάπου εκεί η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με τον τεχνικό της ΑΕΝΚ να κινείται απειλητικά κατά του διαιτητή.

Ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Δημήτρης Καρβέλας λειτούργησε σαν... πυροσβέστης και ουσιαστικά χώρισε τους δύο άνδρες προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το διαιτητικό τρίο έγραψε στο φύλλο αγώνα τις αντιδράσεις του Παπαθεοδώρου και είναι πολύ πιθανό στο εγγύς μέλλον να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x