Ευρώπη

Μπλατ: «Έχουμε δρόμο μέχρι να φτάσουμε τη Φενέρ»

Κατέβασε τους τόνους ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη της Νταρουσάφακα επί της Φενέρ, λέγοντας πως η ομάδα του έχει δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι να φτάσει το επίπεδο αυτής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ήπιους τόνους θέλησε να κρατήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη της Νταρουσάφακα επί της Φενερμπαχτσέ (75-65), στον τελικό του τουρνουά της Ζαρντάρ.

«Παίξαμε καλά απέναντι στους περσινούς φιναλίστ της Euroleague και τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κερδίσαμε, αλλά σε τέτοιου είδους φιλικά παιχνίδια, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που απασχολεί και ενδιαφέρει. Το σημαντικό είναι να κάνουμε βήματα προόδου. Θα έλεγα πως μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε, η σκληράδα που βγάλαμε στο παρκέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 57χρονος τεχνικός.

Επίσης, δήλωσε πως παρά τη νίκη επί της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η Νταρουσάφακα έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσει το επίπεδό της.

«Ακούω κατά καιρούς ότι έφτασε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο. Φέτος θα παίξουμε για δεύτερη μόλις σεζόν στην EuroLeague. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να φτάσουμε τη Φενέρμπαχτσε, πόσω μάλλον την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτή τη στιγμή δεν πλησιάζουμε καν σε αυτό το επίπεδο», για να καταλήξει «πρέπει να προχωρήσουμε σιγά σιγά για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Με ηρεμία και πολλή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x