Χαρούμενος που είναι προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου χορηγού των «ερυθρολεύκων», ενώ ανέλυσε και το προφίλ της νέας ομάδας που προσπαθεί να δημιουργήσει.

Αναλυτικά:

«Χαίρομαι που είμαι εδώ, σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Όταν μία εταιρία όπως η bwin σε στηρίζει, καταλαβαίνεις ότι όσα γίνονται στην ομάδα είναι σημαντικά και τι δουλειά γίνεται.

Έχω δημιουργήσει ένα σύνολο, που πλαισιώνει τον πυρήνα από νέους και αθλητικούς παίκτες με κίνητρο και θέλουν να δώσουν στοιχεία που δεν υπήρχαν. Υπάρχουν δύο τρόποι να κοουτσάρεις, το “να πάω με το σύστημα” και το “να πάω με τους παίκτες μου”. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, όπου και αν ήμουν, φρόντιζα πάντα να εκμεταλλεύομαι το δυναμικό που έχω. Θεωρώ ότι έχουμε καλό ρόστερ και θεωρώ ότι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, θα παρουσιάσουμε κάτι καλό και θα παίξουμε καλό μπάσκετ».

Για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Έχω περάσει χρόνια και στις δύο πλευρές. Έχω υπάρξει προπονητής της Εθνικής Ρωσίας για 7 χρόνια και σε συλλόγους για 25. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι και στις δύο πλευρές, που ενδιαφέρονται για το άθλημα, αλλά όλο αυτό είναι καθαρά θέμα πολιτικής. Δεν διαφέρει από τον υπόλοιπο κόσμο στην εποχή μας. Είναι κάτι που βλάπτει το άθλημα και είναι μέχρι να βρεθεί κάποιος και να πει φτάνει πια, σταματήστε. Δεν είναι θέμα της μίας πλευράς ή της άλλης».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ