Euroleague

Μπλατ για Νταρουσάφακα: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού.

Ιδιαίτερα συγκινημένος που επιστρέφει σε ένα γήπεδο με το οποίο έχει συνδέσει καλές αναμνήσεις δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς αναμένει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι στη Νταρουφάσακα.

«Θα είναι όμορφα που θα βρεθώ στο παλιό μου γήπεδο. Τώρα πια είμαι σε ένα νέο σπίτι, μεγάλο σπίτι, τον Ολυμπιακό κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Τα τρία χρόνια που έμεινα στην Κωνσταντινούπολη ήταν πολύ ιδιαίτερα, είχαμε μια καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα, και φτάσαμε μέχρι και τα πλέι-οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και στην τελευταία με την κατάκτηση του Eurocup. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία», τόνισε και συνέχισε:

«Γνωρίζω πολλούς από την ομάδα όπως και πολλούς από τους νέους της παίκτες. Φαίνεται ότι σιγά-σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Εμείς παίζουμε στην Ευρωλίγκα όντας συγκεντρωμένοι παιχνίδι το παιχνίδι. Προσπαθούμε σκληρά για να μην δούμε τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς είμαστε αρκετά σοβαροί και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι...», τόνισε και κατέληξε σχολιάζοντας τις αρκετές ήττες της Νταρουσάφακα...

«Όλοι όσοι είμαστε στο μπάσκετ έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση πολλές φορές. Είναι ένα μέρος της ζωής μας το μπάσκετ. Είμαστε περίπου δέκα μήνες αφοσιωμένοι σε αυτό είμαστε λίγο-πολύ παντρεμένοι με το μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x