Ελλάδα

Μπλατ: «Μπήκαμε χαλαρά, αλλά το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην έλλειψη της χαλάρωσης που παρουσίασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την άνετη νίκη επί του Πανιωνίου ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του ΣΕΦ.

Ο Αμερικανοισρηαλινός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο Πανιώνιος έκανε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήταν ανώτεροι στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη.

Αναλυτικά: «Είναι ατυχές, αλλά είναι και σύνηθες όταν βρίσκεσαι σε μια περίοδο τόσο σημαντικών αγώνων, όπως εμείς, να μπαίνεις λίγο χαλαρά, όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά. Μιλήσαμε γι’ αυτό στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω πως η ομάδα ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά.

Ο Πανιώνιος έκανε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά και στις δύο άκρες του γηπέδου και αυτό έδωσε τη διαφορά.

Το κυριότερο μήνυμα ήταν η επιστροφή του Αγραβάνη. Ήταν εκτός για ένα χρόνο και δούλεψε πολύ σκληρά με τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές και τον γυμναστή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, η ομάδα είναι χαρούμενη γι’ αυτόν. Σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση είναι κοντά στο 100%, αλλά σε ότι αφορά το μπάσκετ έχει λίγο δρόμο ακόμη, αλλά χάρηκα που τον είδα σήμερα στο παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x