Ελλάδα

Μπλατ: «Πρόκληση ο Ολυμπιακός, απογοητεύτηκα που δεν επέστρεψα στο ΝΒΑ»

Αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Αν και δεν έκρυψε πως απογοητεύτηκε που δεν κατάφερε να επιστρέψει σε κάποιον πάγκο του ΝΒΑ, ο Ντέιβιντ Μπλατ δηλώνει χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Ισραήλ, ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε με θαυμασμό για τον Βασίλη Σπανούλη και τον κόσμο της ομάδας.

«Κάποιες φορές καταλήγεις στο δεύτερο επίπεδο. Ένιωσα κάποια απογοήτευση και λύπη που δεν μπόρεσα να επιστρέψω στο ΝΒΑ, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου», τόνισε ο Μπλατ, ενώ για την ανάληψη των ηνίων του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Δεν θα είναι κάτι καινούργιο για μένα. Είμαι συνηθισμένος στις προκλήσεις και ανυπομονώ για αυτό. Περιμένω να δω τους φιλάθλους μας από κοντά. Είναι εντυπωσιακοί και είμαι χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι σε αυτή την ατμόσφαιρα. Όπως και στη Μακάμπι και στο ΝΒΑ».

Όσο για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη; «Ο Σπανούλης είναι όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ένας από τους κορυφαίους στην Euroleague. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, ο οποίος είναι ακόμα πεινασμένος και θέλει να επιστρέψει την ομάδα στην κορυφή. Είμαι εδώ, για να τον βοηθήσω. Έχουμε ένα μείγμα από νέους κι έμπειρους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x