Euroleague

Μπλατ στους Ισραηλινούς: «Θα πάρει χρόνο ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ανησυχώ»

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω για να αποδίδει όπως τον θέλουν οι άνθρωποί του, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τόνισε πως αυτό δεν τον ανησυχεί.

Σίγουρος για τον Ολυμπιακό που έχει δημιουργήσει είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Σε δηλώσεις του στα Μέσα του Ισραήλ, ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστούν λίγο χρόνο ώστε να «δέσουν» και να αποδώσουν τα προσδοκόμενα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως το γεγονός αυτό δεν τον ανησυχεί ιδιαίτερα, ενώ ανέφερε πως την ομάδα του Πειραιά «τρέχουν» επαγγελματίες που έχουν γνώση και αθλητική κουλτούρα.

«Αν και δεν είναι η πρώτη μου φορά, από την εμπειρία μου, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάει αυτό το πρότζεκτ. Νιώθω και οικεία την Ευρωλίγκα. Ειδικά τώρα με τον Ολυμπιακό, που όλα αυτά τα χρόνια τον αντιμετωπίζω από την άλλη πλευρά του παρκέ. Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ και βρήκα ανθρώπους επαγγελματίες και με αθλητική κουλτούρα, που ξέρουν να δημιουργήσουν ένα σύνολο που να στοχεύει στην κατάκτηση τίτλων», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ στο «sport5.co.il», για να συμπληρώσει:

«Οι προσδοκίες έρχονται με έναν συνδυασμό στήριξης και δομής. Από την εμπειρία μου, ξέρω ότι τίποτα δεν ξεκινά εύκολα στην αρχή, ειδικά σε μία ομάδα όπως αυτή, που έχει αλλάξει πάνω από το μισό ρόστερ. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά αυτό δεν με ανησυχεί. Υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Περιμένω την κάθε πρόκληση και ανυπομονώ να έρθουν τα καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x