Euroleague

Μπλατ: «Θα κάνουμε ο,τι χρειαστεί για τη νίκη»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα δώσει ο,τι καλύτερο έχει αγωνιστικά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την αυριανή (31/01, 21:00) κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ και ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε για το παιχνίδι και το τι πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι» για να φτάσουν στη νίκη.

«Πιστεύω ότι αύριο έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μία υψηλού επιπέδου ομάδα. Σίγουρα έχουν την ικανότητα και στις δύο μεριές του παρκέ. Έχουν ποιότητα, αθλητικότητα και εμπειρία, ψηλά κορμιά και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ό,τι έχουμε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 59χρονου προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για:

-το αν το παιχνίδι του πρώτου γύρου θα αποτελέσει «οδηγό» για τον Ολυμπιακό:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είχαμε παίξει αρκετές ημέρες πριν, τότε είχαμε παίξει πολύ καλά, αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Αυτό δεν εγγυάται τίποτα για αύριο. Θα πρέπει να βγούμε με ένταση, να έχουμε την ίδια θέληση και ανταγωνιστικότητα και θα το κάνουμε».

-την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου:

«Βλέπουμε μέρα με την μέρα. Δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα δούμε σήμερα πως θα πάει, αν είναι έτοιμος θα παίξει αλλιώς ο επόμενος παίκτης θα τον καλύψει. Θα το αποφασίσουμε αύριο το πρωί».

-την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του για γεμάτο γήπεδο:

«Πάντα είμαι χαρούμενος όταν βλέπω τον κόσμο να έρχεται στα παιχνίδια, μας δίνουν κίνητρο, μας ανεβάζουν και μας βοηθούν σημαντικά. Μπορώ να θυμηθώ παραπάνω από ένα παιχνίδι που εκείνοι είναι υπεύθυνοι ότι πήραμε την νίκη, αυτό το εκτιμώ και αυτό θέλω να δω και αύριο».

-το αν οι πόντοι από τα επιθετικά ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα θα είναι «κλειδί»:

«Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας τα ριμπάουντ, η Μπαρτσελόνα έχει κορμιά με όγκο, έχει αθλητικότητα που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Να κάνουμε καλά μπλοκ άουτ και να πάρουμε τα ριμπάουντ γιατί θα δώσουν ευκαιρία να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω να πάμε καλά σε αυτό τον τομέα».

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x