Euroleague

Μπλατ: «Υποψήφιοι για το Final Four Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός»

Στους υποψηφίους για μία θέση στο Final Four της Ευρωλίγκας βλέπει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Ντέιβιντ Μπλατ. Τι είπε για Διαμαντίδη και Σπανούλη.

Μεγάλες… βλέψεις έχει για τους «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο έμπειρος προπονητής θεωρεί πως οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που μπορούν να βρεθούν στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Στη συνέχεια, ο κόουτς της Νταρουσάφακα αναφέρθηκε στους Διαμαντίδη και Σπανούλη, ενώ στο τέλος συμπεριέλαβε τον Νίκο Ζήση στους κορυφαίους παίκτες που –κατά τη γνώμη του- έχουν παίξει στη διοργάνωση.

«ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα. Ο λόγος είναι πως έχουν ένα βασικό κορμό και καλούς προπονητές, ενώ δεν έχουν προβλήματα χημείας. Και φυσικά έχουν ποιότητα! Από ‘κει και πέρα, βλέπω για υποψήφιους για το Final Four τους ελληνικούς γίγαντες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ωστόσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υποψήφια για το Final Four, παρά το γεγονός ότι έχει πρόβλημα συνοχής και είναι μισό βήμα πίσω από αυτές τις τέσσερις ομάδες», δήλωσε σχετικά ο Ντέιβιντ, σε ερώτηση για τις ομάδες που βλέπει για το Final Four της Ευρωλίγκας.

Στη συνέχεια, ζητήθηκε από τον προπονητή της Νταρουσάφακα να περιγράψει με μία λέξη διάφορους πρωταγωνιστές της Ευρώπης. Τον Ομπράντοβιτς τον χαρακτήρισε «μοναδικό», τον Μποντιρόγκα «ηγέτη», τον Γιασικεβίτσιους «ξεχωριστό», τον Διαμαντίδη «πολύπλευρο», τον Ναβάρο «σκόρερ» και τον Σπανούλη «νικητή».

Τέλος, ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς έφτιαξε την καλύτερή του ομάδα που αποτελείται από παίκτες Ευρωλίγκας, επιλέγοντας τους: Τζέι Αρ Χόλντεν, Γιασικεβίτσιους, Ζήση, ΜακΝτόναλντ, Άντονι Πάρκερ, Κιριλένκο, Σισκάουσκας, Μπλου Έντουαρντς, Γκόρι, Βούιτσιτς, Χόφμαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x