Euroleague

Μπλατ: «Χάσαμε τον προσανατολισμό μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Στο πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού απέδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Χωρίς προσανατολισμό μπήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις και αυτό το πλήρωσε με την ήττα στο Κάουνας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ:

Για την ήττα από τη Ζαλγκίρις: «Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις. Προφανώς το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που κάναμε, ήταν και αυτό που έκανε τη μεγάλη διαφορά στην αναμέτρηση. Εμείς κάναμε σπουδαίο πρώτο μέρος, όμως, 20 λεπτά δεν σου δίνουν τη νίκη σε μια έδρα όπως αυτή. Χάσαμε τον προσανατολισμό μας στο να παίξουμε οργανωμένα και πειθαρχημένα και το πληρώσαμε. Στο δεύτερο μέρος κάναμε 16 λάθη και μηδέν στο πρώτο. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα».

Για τον Αξέλ Τουπάν: «Μας έλειψε και εδώ. Είναι ένα γήπεδο που ανέβασε το επίπεδό του. Με την αμυντική του ικανότητα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά ένα παιχνίδι. Μπορεί επίσης να κάνει και αλλά πράγματα στο παρκέ, όμως , παίζουμε χωρίς εκείνον στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια . Έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε ανεξάρτητα από το αν θα έπαιζε ή όχι».

Για το αν έκριναν οι ψηλοί ή οι γκαρντ το αποτέλεσμα: «Θεωρώ πως το παιχνίδι το έκριναν οι γκαρντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x