NBA

Μπογκντάνοβιτς: «Ξέρω ότι θα είμαι έτοιμος στις επόμενες εβδομάδες»

Το πρώτο τζάμπολ στο ΝΒΑ πλησιάζει και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς απάντησε σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφορικά για την περίοδο της αποθεραπείας και της πιθανής επιστροφής του στα παρκέ.

Η έναρξη της αγωνιστικής δράσης στο ΝΒΑ πλησιάζει και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δημοσιογράφων, στην προπόνηση της Δευτέρας (15/10) των Σακραμέντο Κινγκς, με πολλές ερωτήσεις να αφορούν την επάνοδό του στα παρκέ έπειτα από την εγχείριση στο γόνατό του.

Ο 26χρονος Σέρβος, αναφέρθηκε για τον τρόπο που βιώνει την περίοδο της αποθεραπείας του, υποστηρίζοντας, «Σήμερα ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα που ξεκίνησα λίγο τρέξιμο. Ξεκινά να γίνεται μονότονο και βαρετό να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα στην περίοδο της αποθεραπείας. Είναι κάπως διαφορετικό, είναι απλά για τώρα. Ξέρω ότι θα είμαι έτοιμος στις επόμενες εβδομάδες».

Επιπλέον, ο έμπειρος σμολ φόργουορντ / σούτινγκ γκαρντ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει τον οργανισμό, δηλώνοντας, «Είναι δύσκολο να κάθεσαι πίσω και να βλέπεις. Μερικές φορές προσπαθώ να βοηθάω στις προπονήσεις με πάσες, όμως με διώχνουν. Απλά προσπαθώ να είμαι μέλος της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολο να μην είσαι σε θέση να βοηθήσεις και συ από την πλευρά σου με κάποιον τρόπο κάθε μέρα».

Τέλος, ο Μπογκντάνοβιτς αναφέρθηκε και στον χρόνο της πιθανής επιστροφής του στα παρκέ, αναφέροντας το εξής, «Ο στόχος είναι να επιστρέψω στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τους Τορόντο Ράπτορς».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x