Ελλάδα

Μπόγρης: «Απαντώ με χιούμορ και πάθος στα όσα ακούγονται από την εξέδρα»

Την εξήγησή του για τη... βεντέτα που έχει ανοίξει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έδωσε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο Γιώργος Μπόγρης εξήγησε γιατί αντιδρά έντονα στο ΟΑΚΑ και έχει ανοίξει «διάλογο» με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπάγερν.

«Μία ζωή αυτό κάνω, δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο. Είμαι ένα παιδί που παίζει πάντα με πάθος, που δένεται με την ομάδα που παίζει και που αντλεί αδρεναλίνη και ενέργεια από αυτό. Εγώ έτσι θα το θέσω. Τα περισσότερα τα κάνω και με χιούμορ. Κάποια πράγματα που ακούγονται είναι πολύ άσχημα, όσο και αν θέλουμε να γίνουμε Ευρώπη είμαστε πολλά χρόνια πίσω. Μόνο έτσι μπορείς να ξεπεράσεις κάποια πράγματα. Το να βάλεις το κεφάλι κάτω δεν είναι λύση. Το χιούμορ και το πάθος είναι καλύτερα. Αν κερδίζαμε θα ήταν φανταστικό, αλλά δεν πειράζει. Όταν κερδίσουμε, θα πουν "τι ωραία που πανηγυρίζει ο Γιωργάρας". Σαν Γιώργος, αν έβλεπα έναν συμπαίκτη μου να παίζει έτσι, θα ανέβαζα τον ρυθμό και την προσπάθειά μου. Θεώρησα πως βοηθάω και τους συμπαίκτες μου έτσι, ειδικά σε ένα σημείο που κάναμε κοιλιά. Δεν μας βγήκε, θα βγει στο επόμενο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και συνολικά για την σεζόν. Εμείς θα είμαστε οι χαρούμενοι στο τέλος της χρονιάς», τόνισε ο 29χρονος σέντερ.

Όσο για το πού αποδίδει τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό; «Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο χάσαμε την συγκέντρωσή μας και μας έλειπε πολύ η σκληράδα. Tα 20 επιθετικά ριμπάουντ είναι ένα απαγορευτικό νούμερο. Στο δεύτερο ματς είχαμε καλύτερο πλάνο, παίξαμε καλύτερα αλλά ήμασταν άστοχοι. Ακολουθήσαμε σωστά το πλάνο στην άμυνα, αλλά έπρεπε να πιέσουμε παραπάνω τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω αυτά τα ματς να μας γίνουν μάθημα για την Euroleague που μας ενδιαφέρει περισσότερο και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με την Μπάγερν τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιδράσει: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για την Μπάγερν, δεν προλάβαμε. Ξέρω πως είναι μία σκληρή ομάδα, έχουν πολύ δυνατά κορμιά στη ρακέτα, προσπαθούν να παίξουν ¨ξύλο". Δεν έχουν τόσο αθλητικά γκαρντ και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς, γιατί θέλουμε να τρέξουμε στο παρκέ. Είναι μία διψασμένη ομάδα, είναι ένα project που το βλέπουν όλοι με γλυκό μάτι. Θέλουμε να πάρουμε πολύ αυτό το ματς. Δεν υπάρχουν περιθώρια, αλλά ξέρουμε πως η ομάδα μας αντιδράει πάντα. Θέλουμε να αρχίσουμε ένα καλό σερί και να ξεκινήσει μία καλή περίοδος για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x