Euroleague

Μπόγρης: «Να εδραιωθούμε στις υψηλές θέσεις»

Μονόδρομος είναι για τον Ολυμπιακό η νίκη κόντρα στην Γκραν Κανάρια, προκειμένου να εδραιωθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπόγρη.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το ΣΕΦ, ώστε να σπρώξει τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη απέναντι στην Γκραν Κανάρια που θα τους εδραιώσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όπως είπε ο Γιώργος Μπόγρης.

«Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, το κίνητρο είναι τεράστιο και θέλουμε να πάμε ταμείο μετά τη μεγάλη νίκη που πήραμε. Έχουμε την εμπειρία και το βάθος σε μεγαλύτερο βαθμό με την Γκραν Κανάρια και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας εδραιώσει στις ψηλές θέσεις. Ξέρω πόσο έχω προσπαθήσει, περιμένω μισή ευκαιρία για να την αρπάξω από τα μαλλιά για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ελπίζω να έρχονται όλο και περισσότερες ευκαιρίες και να δείχνω όλη τη δουλειά που έχω κάνει», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης.

Για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει πως θα μας κερδίσει. Οι νίκες εκτός έδρας σε καθιερώνουν στην κορυφή. Το πρόγραμμα φτιάχνει τρομακτικά από εδώ και πέρα, γιατί τις πιο δυνατές ομάδες θα τις έχουμε στην έδρα μας. Θα είναι πιο εύκολος ο δεύτερος γύρος. Είμαστε πανέτοιμοι για να βάλουμε τις βάσεις και να δούμε τι θα διεκδικούμε τον Απρίλιο».

Για τον ίδιο: «Είμαι πολύ καλύτερα. Κάνω κάποιες ενέσεις για να παίζω. Το χέρι δεν είναι λειτουργικό 100% λόγω πόνου, αλλά κάνουμε θεραπείες και σε 7-10 μέρες θα το έχουμε ξεπεράσει».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Σας περιμένουμε όλους. Όχι αύριο, πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x