Στο περιθώριο της παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη Volton, ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για το νέο Ολυμπιακό που χτίζεται εδώ και περίπου έναν μήνα από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

«Έλειπαν οι διεθνείς. Από σήμερα θα είμαστε όλοι μαζί, αν εξαιρέσουμε τον Βασίλη Σπανούλη που έχει μία υποχρέωση στο εξωτερικό με την Euroleague. Πήραμε ενέργεια. Ελπίζω να μην χρειαστούμε κάποιο ηλεκτροσόκ, αν κάνουμε κάποια κοιλιά. Ελπίζω να είμαστε στην κορυφή ως το τέλος. Δουλεύουμε εξαιρετικά. Έχουμε βάλει τις βάσεις κι έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία του προπονητή. Χρειαζόμαστε μόνο κάποια φιλικά παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό και χημεία και να βγάλουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις», τόνισε ο 29χρονος σέντερ.

Αναφορικά με τον κορμό της ομάδας, είπε: «Συνήθως οι ξένοι παίκτες αλλάζουν. Είναι σπάνιο να μείνουν όλοι. Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχει μία βάση Ελλήνων παικτών, γιατί είναι πιο εύκολο να βάλουμε τα καινούρια παιδιά στο κλίμα. Η αλλαγή προπονητή είναι κάτι καινούριο για όλους μας. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έχουν εμπειρία, θα προσαρμοστούν και θα βγάλουν στο γήπεδο αυτό που θέλει ο προπονητής. Αυτό που θα φέρει ο κόουτς είναι νέες ιδέες, άλλον αέρα και κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν κρίνω. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα και όλοι οι τρόποι παιχνιδιού είναι σωστοί. Εμείς θα στηρίξουμε αυτό που θέλει να βγάλει ο προπονητής στο γήπεδο κι ελπίζω στα μέσα Ιουνίου να έχουμε πετύχει τους στόχους μας και να περάσουμε ένα φανταστικό καλοκαίρι. Πάντα είμαστε πεινασμένοι. Υπάρχει μία έξτρα πίεση, γιατί η ομάδα έμεινε μακριά από τους τίτλους πέρσι και αυτό δεν συνηθίζεται. Είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη μέρα. Έχουμε παιδιά στην ομάδα που μπορούν να μας πάρουν από το χέρι και με εμπειρία. Υπάρχει ενθουσιασμός κι έχουμε και νέα παιδιά που θέλουν να πετύχουν. Η έλευση του κόουτς, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που όλοι σέβονται και τον κοιτούν στα μάτια, θα μας δώσει την έξτρα ώθηση και την εμπειρία για να πάρουμε τίτλους. Η πορεία του έχει δείξει πως είναι πάρα πολύ καλός».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ