NBA

«Μπουρλότο» των Σπερς στο Γκόλντεν Στέιτ!

Σοκ και δέος στην πρεμιέρα του NBA! Αγριεμένοι οι Σαν Αντόνιο Σπερς, μετέτρεψαν σε κηδεία το ντεμπούτο του Ντουράντ στους Γουόριορς και τους διέλυσαν (129-100) μέσα στο σπίτι τους. Άπιαστος ο Λέοναρντ

Με ένα απίστευτο (όσο και επιβλητικό) «ντου» μπήκαν στο NBA οι Σπερς!

Σε μια ανεπανάληπτη πρεμιέρα, η ομάδα του Σαν Αντόνιο… κατάπιε το υποτιθέμενο ντέρμπι με τους Γουόριορς και τους ισοπέδωσε με 129-100 μέσα στο σπίτι τους.

Αποδεικνύοντας ότι η μετάβαση στη μετά-Ντάνκαν εποχή κάθε άλλο παρά την έχει αποδυναμώσει, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς σόκαρε τους φιναλίστ των περσινών τελικών και μετέτρεψε σε κηδεία το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Κέβιν Ντουράντ με τη φανέλα τους.

Γιατί μπορεί ο Αμερικανός σταρ να πέτυχε 26 πόντους, ωστόσο ο Λέοναρντ δεν επέτρεψε να λάμψει κανένας όσο ο ίδιος στο παρκέ. Σταματώντας λοιπόν στους 35 (συν 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα), ο νέος ηγέτης των Σπερς οδήγησε στον θρίαμβο την ομάδα του.

Εκεί όπου έφτασε βέβαια με τη σημαντική συμπαράσταση του Όλντριτζ (φοβερό double-double, με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ) αλλά και της ευχάριστης έκπληξης Σίμονς (που τελείωσε με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ).

Κατόπιν αυτών αχρηστεύτηκε η πληρέστατη εμφάνιση του Γκριν (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 κλεψίματα), την ίδια ώρα που ο Στεφ Κάρι αδυνατούσε να εμποδίσει το κάζο, έχοντας μεν 26 πόντους, αλλά με 3/10 τρίποντα.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x