Ελλάδα

Μπουρούσης για το… πούλμαν: «Το διασκεδάσαμε εν μέσω στεναχώριας»

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρθηκε στην περιβόητη υπόθεση του με το… πούλμαν.

Στην περιβόητη υπόθεση με την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη μετά από απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιάννης Μπουρούσης, λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του το διασκέδασαν εν μέσω στεναχώριας.

Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ έδωσε συγχαρητήρια στον Τσάβι Πασκουάλ που κατάφερε μετά από εκείνο το συμβάν να κρατήσει τις ισορροπίες και εν τέλει να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Για την υπόθεση του περιβόητου πούλμαν στον Παναθηναϊκό: «Θα μείνει στην ιστορία (σσ. γέλια). Εγώ πήρα μια απόφαση, μπήκα στο λεωφορείο, το διασκεδάσαμε εν μέσω στεναχώριας για τον αποκλεισμό και ταλαιπωρίας, αφού μιλάμε για ταξίδι 17 ωρών περίπου. Τι να κάνουμε; Το ζήσαμε, στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα και το ευχαριστηθήκαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πασκουάλ που μετά από αυτό που συνέβη κι ενώ κάποιοι παίκτες δεν είχαν μπει στο πούλμαν, κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την ομάδα. Η ήττα από την ΑΕΚ στα ημιτελικά της περσινής Α1 μας έκανε καλό. Είτε θα χάναμε 3-0 από τον Ολυμπιακό, είτε θα διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x