Euroleague

Μπουρούσης: «Με Πιτίνο από την αρχή θα ήταν Final Four ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιάννης Μπουρούσης θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα είχε κλείσει θέση για τη Βιτόρια αν είχε από την αρχή της σεζόν στον πάγκο του τον Ρικ Πιτίνο.

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός θα είχε φτάσει στο Final Four της Ευρωλίγκας, αν είχε από την αρχή της περιόδου τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του, εξέφρασε ο Γιάννης Μπουρούσης.

«Αν ο Πιτίνο ήταν από την αρχή της σεζόν στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final 4. Το έδειξε στους τέσσερις μήνες που ήταν στην ομάδα. Φαίνεται σκληρός, είναι έξυπνος, είναι και καλός διαχειριστής. Δεν τον έχω γνωρίσει, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, τι βλέπω σας λέω», δήλωσε στην εκπομπή Super Euroleague της Nova ο αρχηγός της Εθνικής.

Όσο για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ, είπε: «Είναι λίγο άδικο το 3-0. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το Game 1 και θα βλέπαμε διαφορετική σειρά. Στο τρίτο ματς που έχασε ήταν πάλι κοντά στο σκορ... Δυο πικ-εν-ρολ, μια άμυνα... Δυστυχώς, όταν πάει το παιχνίδι εκεί, κοντά στο σκορ, θα κερδίσει ο πιο τυχερός και ο πιο συγκεντρωμένος... Η Ρεάλ θα αγχωνόταν αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε το πρώτο ματς. Επίσης ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με διαφορετικό αέρα, δεν θα είχε άγχος στο δεύτερο παιχνίδι και μπορεί να του έβγαινε θετικά. Έτσι θα ήταν εντελώς διαφορετικό στο ΟΑΚΑ... Έκανε τρομερό comeback ο Παναθηναϊκός, δείχνει ότι μπορεί αλλά λείπει η λεπτομέρεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x