Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός θα είχε φτάσει στο Final Four της Ευρωλίγκας, αν είχε από την αρχή της περιόδου τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του, εξέφρασε ο Γιάννης Μπουρούσης.

«Αν ο Πιτίνο ήταν από την αρχή της σεζόν στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final 4. Το έδειξε στους τέσσερις μήνες που ήταν στην ομάδα. Φαίνεται σκληρός, είναι έξυπνος, είναι και καλός διαχειριστής. Δεν τον έχω γνωρίσει, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, τι βλέπω σας λέω», δήλωσε στην εκπομπή Super Euroleague της Nova ο αρχηγός της Εθνικής.

Όσο για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ, είπε: «Είναι λίγο άδικο το 3-0. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το Game 1 και θα βλέπαμε διαφορετική σειρά. Στο τρίτο ματς που έχασε ήταν πάλι κοντά στο σκορ... Δυο πικ-εν-ρολ, μια άμυνα... Δυστυχώς, όταν πάει το παιχνίδι εκεί, κοντά στο σκορ, θα κερδίσει ο πιο τυχερός και ο πιο συγκεντρωμένος... Η Ρεάλ θα αγχωνόταν αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε το πρώτο ματς. Επίσης ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με διαφορετικό αέρα, δεν θα είχε άγχος στο δεύτερο παιχνίδι και μπορεί να του έβγαινε θετικά. Έτσι θα ήταν εντελώς διαφορετικό στο ΟΑΚΑ... Έκανε τρομερό comeback ο Παναθηναϊκός, δείχνει ότι μπορεί αλλά λείπει η λεπτομέρεια».