Ελλάδα

Μπούτσκος για το Παναθηναϊκός-Άρης: «Ο πιο δύσκολος αγώνας της σεζόν»

Πολύ δύσκολη είναι η αποστολή του Άρη στην έδρα των «πρασίνων», σύμφωνα με τον Παντελή Μπούτσκο, ο οποίος επισήμανε τα στοιχεία στα οποία πρέπει να βασιστούν οι «κιτρινόμαυροι».

Το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης στην πιο δύσκολη -όπως οι ίδιοι οι άνθρωποί του χαρακτηρίζουν- αναμέτρηση της σεζόν με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος.

«Έχουμε μπροστά μας τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν, απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα. Οφείλουμε να διαχειριστούμε τις απουσίες μας και να παρουσιαστούμε με υψηλό κίνητρο, ώστε να καταθέσουμε στο παρκέ το μέγιστο φορτίο ενέργειας. Στην επίθεσή μας, πρέπει να ανταποκριθούμε στην πίεση που ασκεί ο αντίπαλος και να στοχεύσουμε μεθοδικά σε καταστάσεις που παράγουν πλεονέκτημα για μας. Έχουμε μέσο όρο 20 ασίστ, ανά παιχνίδι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό, βελτιώνοντας το spacing και το timing, που εκτελούμε στο σετ παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε την κατάλληλη ισορροπία στο αμυντικό μας transition, προκειμένου να περιορίσουμε τη δημιουργία και την εκτέλεση των αντιπάλων μας στο ανοιχτό γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Μπούτσκος.

Οι Θεσσαλονικείς θα φιλοξενηθούν από τους «πράσινους» (Σάββατο, 19:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Την αποστολή του Άρη -όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι οι «κιτρινόμαυροι»- αποτελούν οι εξής: Βλάσιος, Φλώνης, Μιλόσεβιτς, Σακελλαρίου, Σιδηροηλίας, Τάλτον, Γκετσεβίτσιους, Γκάγκιτς, Σλαφτσάκης, Νετζήπογλου, Ντραγκίσεβιτς, Βουλγαρόπουλος.

Εκτός αυτής έμειναν οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Τζέιλεν Μόρις, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x