Ελλάδα

Μπούτσκος: «Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση»

Ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού του Άρη, Παντελής Μπούτσκος, ενόψει του αγώνα με τον Ήφαιστο, δήλωσε πως ως ομάδα θα ξεκινήσουν από την αρχή, αφήνοντας πίσω ό,τι πρόβλημα υπάρχει.

Ο Ήφαιστος θα υποδεχτεί τον Άρη για την 7η αγωνιστική της Basket League (16/11, 15:45) και ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, σχολίασε το προσεχές παιχνίδι και ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν restart για μια δυνατή συνέχεια.

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό, σε ενέργεια και συγκέντρωση. Έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο, που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη πρόοδο του οργανισμού του Ηφαίστου, που σε μικρό χρονικό διάστημα εξελίσσεται με σταθερά βήματα κι εκπέμπει υγεία και κανονικότητα».


Όσον αφορά τη θέση που βρίσκεται ο Άρης στην βαθμολογία δήλωσε:

«Από την πλευρά μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα και τις απουσίες και να επικεντρωθούμε στους παίκτες μας, που θα παραταχθούν στο παρκέ.
Θέλουμε να παρουσιαστούμε με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για να κάνουμε επανεκκίνηση σαν ομάδα. Ο καθένας από το κομμάτι του καλείται να κάνει την υπέρβασή του για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να αντιστρέψουμε το μομέντουμ»
, ανέφερε ο Παντελής Μπούτσκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x