Ελλάδα

Μποχωρίδης: «Να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Άρη»

Στόχος των παικτών του Άρη είναι να φανούν αντάξιοι της ιστορίας των «κίτρινων» και να οδηγήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην καλύτερη δυνατή πορεία, σύμφωνα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Σε μία όσο το δυνατόν επιτυχημένη σεζόν για τον Άρη εύχεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενόψει της έναρξης της Α1, με τον Βαγγέλη Αγγέλου από την πλευρά του να δηλώνει πως φέτος οι «κίτρινοι» έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο πνευματικά και αγωνιστικά προετοιμασμένο.

«Για εμάς φέτος οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν νωρίς και ήδη έχουμε κάποια παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχουμε μια νέα ομάδα. Με αρκετά νέα πρόσωπα και στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι. Περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου, αλλά και της μεγάλης ιστορίας του Άρη, πραγματοποιώντας την καλύτερη δυνατή πορεία. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παίκτες και σε ό,τι αφορά εμάς, να έχουμε μια όσο το δυνατόν πιο πετυχημένη σεζόν», δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, το οποίο δείχνει να είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση τους. Εμείς παρότι το πλαίσιο, στο οποίο μπορούσαμε να απευθυνθούμε ήταν περιορισμένο, θεωρούμε ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με γνώμονα τις αρχές της εμπιστοσύνης και του σεβασμού. Ένα σύνολο πνευματικά και αγωνιστικά προετοιμασμένο, ώστε να διεκδικεί ό,τι του αναλογεί σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ευχή όλων όσων ζούμε απ' αυτό το μοναδικό άθλημα, είναι να διεξάγονται αγώνες σε γεμάτα γήπεδα, χωρίς βία και σε ένα ηθικό πλαίσιο, το οποίο να σέβεται κάθε θεατή ή τηλεθεατή, ούτως ώστε να απολαμβάνει ένα ελκυστικό προϊόν. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κουράγιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x