Ελλάδα

Μποχωρίδης: «Ο κόσμος θα καλύψει τα κενά με τις απουσίες»

Αισιόδοξος ότι ο Άρης θα ανταπεξέλθει στο ματς με την Κύμη, παρά τις απουσίες που έχει εμφανίστηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος στάθηκε στη σημασία που έχει για τους «κίτρινους» ο αγώνας.

Ο Άρης θα υποδεχθεί την Κύμη (11/04, 18:00) για την 22η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ με αρκετά προβλήματα, αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα (δεν θα αγωνιστούν Μπελ-Αθηναίου) και ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε κάλεσμα στον κόσμο για δυναμικό «παρών».

«Έχουμε πέντε τελικούς μπροστά μας, μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, με το ίδιο πάθος και αυταπάρνηση. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με δυο πολύ σημαντικούς παίκτες, τον Αθηναίου και τον Bell και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο κόντρα στην Κύμη, ώστε με τη στήριξη του και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, να καλύψει το κενά των απόντων και να δώσει την ώθηση που χρειάζεται σε όλους τους υπόλοιπους. Είναι μια αναμέτρηση όπου υπάρχει το πρέπει και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε ο Έλληνας γκαρντ στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο 24χρονος παίκτης συμπλήρωσε λέγοντας πως «σεβόμαστε την ομάδα της Κύμης, έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ειδικά μετά την έλευση του McFadden. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x