Ευρώπη

Μποχωρίδης: «Θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Για τη νίκη επί του Κολοσσού και το ερχόμενο ματς με την Ντνίπρο για το Basketball Champions League μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στη media Day του Άρη.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων: «Η ομάδα σίγουρα έχει κίνητρο. Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να είμαστε έτοιμοι για το ματς με το Περιστέρι».

Για το αυριανό ματς και το πώς θα το αντιμετωπίσουν: «Πρέπει να κάνουμε μία προετοιμασία. Κάθε φορά παίζουμε για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει αδιαφορία. Θα μπούμε δυνατά ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το ποιο κίνητρο έχουν: «Σίγουρα θέλουμε το καλύτερο δυνατό. Η νίκη κόντρα στον Κολοσσό ήταν σημαντική. Θέλουμε να πατήσουμε πάνω σε αυτό και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό: «Βοήθησαν όλα τα παιδιά. Μπήκε ο Φλιώνης με τον Σλαφτσάκη και έδωσαν πολύ ενέργεια».

Για το αν περιμένουν τον κόσμο στο ματς με το Περιστέρι: «Συζητάμε για αυτό αρκετά. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να μας βοηθήσει να βγάλουμε όλη την ενέργεια μας μέσα στο γήπεδο, να διορθώσουμε την εικόνα μας και να τους το ανταποδώσουμε με θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x