Γενικά

Μπράουν και Ραντλ είπαν «ναι» στην Τeam USA και ενσωματώθηκαν στην αποστολή

Τζέιλεν Μπράουν και Τζούλιους Ραντλ αποτελούν τις νέες προσθήκες στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ, ενόψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Δύο νέα ονόματα προστέθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας και αυτοί είναι ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς και ο Τζούλιους Ραντλ των Νικς.

Όπως μετέδωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o δημοσιογράφος του ΝBA, Σαμς Χαράμια, οι δύο παίκτες έκαναν εχθές την πρώτη τους προπόνηση και αναμένεται να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Η προσθήκη τους σίγουρα χαροποιεί τον 70χρονο τεχνικό, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει δει ήδη τους Ντέιβις, Χάρντεν, Μπιλ, ΜακΚόλουμ, Γκόρντον, Χάρις και εσχάτως τον Λίλαρντ να του γυρίζουν την πλάτη, ενώ, το αμέσως επόμενο διάστημα περιμένει την οριστική απάντηση του Κέβιν Λοβ.

Την περασμένη σεζόν, ο Μπράουν μέτρησε 13 πόντους και 4,2 ριμπάουντ κατά μέσο, αγωνιζόμενος σε 74 παιχνίδια NBA με τους Κέλτες, την ίδια ώρα που ο Ραντλ πραγματοποίησε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του με τους Πέλικανς, έχοντας 21,4 πόντους και 8,7 ριμπάουντ κατά μέσο, νούμερα που έπεισαν τους Νικς να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο 56 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.




Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x