Ελλάδα

Μυκονιάτης: «Το αντιμετωπίσαμε σαν προπόνηση, ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Ο Σταύρος Μυκονιάτης τόνισε πως στόχος του Ρεθύμνου στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν να προετοιμαστεί για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια και δήλωσε ευχαριστημένος.

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ρεθύμνου, στη σημερινή ήττα τους από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έμεινε ο Σταύρος Μυκονιάτης.

Με τον τεχνικό της κρητικής ομάδας μάλιστα να επισημαίνει στη συνέντευξη Τύπου πως στόχος ήταν το εν λόγω ματς να αποτελέσει… εφαλτήριο για τη δύσκολη συνέχεια!

«Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Το αντιμετωπίσαμε ως προπόνηση για να μπούμε σε μεγαλύτερες ταχύτητες και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να παλέψουμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση να μπουν στη διαδικασία», είπε αρχικά ο Μυκονιάτης.

Και πρόσθεσε: «Τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά και πολύ μεγάλος στόχος, θέλουμε να είμαστε βελτιωμένοι και να πάρουμε τα αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς θέλουμε οι ομάδες μας να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη».

Όσο για τη διακοπή του πρωταθλήματος κι το αν είναι ευκαιρία για να δουλέψει η ομάδα του; «Σημαντική η διακοπή για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πράγματα και να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια που είναι σημαντική για εμάς», ήταν η απάντηση που έδωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x