Ελλάδα

Μωραϊτης: «Πρέπει να βελτιώσω τα πάντα, να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω»

Στη… λειψανδρία της ΑΕΚ που οδήγησε στην δική του… ενεργοποίηση στάθηκε ο Δημήτρης Μωραϊτης ενώ αναφέρθηκε και στις «εξετάσεις» που καλείται να περάσει.

Ένας από τους παίκτες που πήραν ξανά χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι, λόγων των πολλών προβλημάτων/απουσιών της «Ένωσης», ήταν και ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Με τον νεαρό γκαρντ να μιλάει μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Cosmote TV για την προσωπική του απόδοση αλλά και το πώς βλέπει ο ίδιος τη συνέχεια του στην ΑΕΚ, καθώς επίσης και για τις ευκαιρίες που πήρε από τον Λούκα Μπάνκι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μωραϊτης:

Για το γεγονός ότι ενίσχυσε την ομάδα μετά από καιρό: «H αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει, αλλά προείχε να βοηθήσω την ομάδα πιο πολύ επειδή είχαμε πολλούς τραυματισμούς και έπρεπε να τη βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορούσα».

Για το τι θέλει να δείξει στο υπόλοιπο της σεζόν και τι θέλει να βελτιώσει: «Πιστεύω πως πρέπει να βελτιώσω τα πάντα. Πιο πολύ να μπω σε ρυθμό αγώνα, επειδή ήμουν εκτός για αρκετό διάστημα. Να βοηθήσω την ομάδα μου και να αποδείξω στον προπονητή μου ότι μπορώ να το κάνω και να πηγαίνουμε να κερδίσουμε τους αγώνες».

Για το αν περίμενε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες τη φετινή σεζόν: «Δεν μπορώ να το πω εγώ αυτό, προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για τον εαυτό μου και την ομάδα, παντού. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή αν θα με βάλει ή όχι. Πιστεύω πως έχω παίξει αρκετά, παρά το γεγονός ότι είχαμε τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x