NBA

Μπαρνς: «Ο Μπέβερλι μιλάει σαν κλόουν»

Ο Ματ Μπαρνς ξέσπασε κατά του Πάτρικ Μπέβερλι για τα άσχημα σχόλια που έκανε για τον αστέρα των Φοίνιξ Σανς, Κρις Πολ.

Γνωστός για το ταμπεραμέντο και τον έντονο χαρακτήρα του, ο Πάτρικ Μπέβερλι προέβη σε δηλώσεις με κεντρικό πρόσωπο τον Κρις Πολ και προκάλεσε με αυτές την κοινή γνώμη, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν... κώνο στο παρκέ!

Στο πλευρό του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Κλίπερς στάθηκε ο Ματ Μπαρνς και υπογράμμισε ότι ο γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς συμπεριφέρεται σαν αστέρας του NBA.

«Νιώθω ότι αυτό που έκανε ο Πατ Μπέβερλι στον Κρις Πολ ήταν εντελώς ασεβές και εκτός ορίων. Ο Μπέβερλι μιλάει σαν να είναι αυτός σταρ, λοιπόν, δεν είσαι, τόσο απλά»

Τέλος, προέβη σε μετωπική «επίθεση», επισημαίνοντας πως στην καριέρα του υπήρξε ένας ρολίστας και πρέπει να δείχνει σεβασμό σε έναν θρύλο του αθλήματος.

«Ο Πολ έπαιξε απαίσια σε αυτή τη σειρά και οι αριθμοί του είναι ακόμα καλύτεροι από τους αριθμούς της καριέρας σου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν η κόκκινη μύτη κλόουν, γιατί ήταν εκεί έξω και μιλούσε σαν κλόουν. Ο CP3 είναι ένας θρύλος αυτού του παιχνιδιού, ήμασταν ρολίστες σε αυτό το παιχνίδι, οπότε να έχετε κάποιο σεβασμό σε αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x