NBA

Ντουράντ: «Το να καπνίζω χόρτο είναι σαν να πίνω ένα ποτήρι κρασί»

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για άλλη μία φορά για την αγάπη του στη μαριχουάνα και τις ευεργετικές της ιδιότητες, παρομοιάζοντας το χόρτο με ένα ποτήρι κρασί.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι γνωστό ότι αγαπάει τη μαριχουάνα και πολλές φορές έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της χρήσης της, τονίζοντας τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Μάλιστα, έχει γίνει επενδυτής στον τομέα (στην εταιρεία Weedmaps), προκειμένου να υπερασπιστεί τη χρήση της. Τώρα, ο σταρ των Νετς, που αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο της Ανατολής, ήταν καλεσμένος στη σειρά του Netflix, «My next guest needs no introduction» και παρουσιαστή τον Ντέιβιντ Λέτερμαν, η οποία θα προβληθεί στις 20 Μαΐου.

Στη συνέντευξη, λοιπόν, τονίζει, ενώ είναι «φτιαγμένος» όπως λέει ο ίδιος(!), ότι δεν μεγάλωσε καπνίζοντας μαριχουάνα, αλλά τη δοκίμασε πρώτη φορά στα 22 του χρόνια. Είπε, δε, συγκεκριμένα: «Mε το να καπνίζω χόρτο, καθαρίζει λίγο όλα τα πράγματα, που μπερδεύουν τον εγκέφαλο του. Σε τακτοποιεί κατά κάποιο τρόπο. Είναι σαν να πίνεις ένα ποτήρι κρασί».

Υπέρ του χόρτου, θυμίζουμε, είχε ταχθεί πρόσφατα και ο Τζέι Αρ Σμιθ, λέγοντας: «Καπνίζαμε συνέχεια χόρτο στη φούσκα, σε βοηθά πνευματικά και σωματικά».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x