Ελλάδα

Νέες ενοχλήσεις ο Στρέλνιεκς

Χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο της θλάσης που είχε υποστεί στον προσαγωγό, άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι για την Ευρωλίγκα και έχει στραφεί στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Betshop.gr Basket League με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» την προσεχή Δευτέρα (29/10).

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το χθεσινό ρεπό, προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο ΣΕΦ έχοντας εκτός προγράμματος τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ, επέστρεψε στο ματς με τους ισραηλινούς μετά από δέκα μέρες λόγω θλάσης στον προσαγωγό, έπαιξε για περίπου πέντε λεπτά και δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά.

Σήμερα, διαπιστώθηκε πως νιώθει εκ νέου ενοχλήσεις στο σημείο που είχε υποστεί τη ζημιά (χωρίς να υπάρχει υποτροπή) και το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων», υπό τον φόβο να πάθει νέα ζημιά, αποφάσισε να μην ρισκάρει και έτσι έμεινε εκτός. Λογικά, θα χάσει το παιχνίδι με τους θεσσαλονικείς και θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ την Πέμπτη (1/11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x