NBA

Νέος GM Καβαλίερς: «Παραφούσκωσαν την ‘κόντρα’ Λεμπρόν-Ίρβινγκ τα ΜΜΕ»

Ο νέος τζένεραλ μάνατζερ των Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν, θέλησε να ρίξει τους τόνους για τα περί διαμάχης μεταξύ Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο Κόμπι Άλτμαν παρουσιάστηκε ως νέος τζένεραλ μάνατζερ των Καβαλίερς και είχαν ενδιαφέρον όσα είπε μετά την είδηση πως ο Κάιρι Ίρβινγκ ζήτησε ανταλλαγή λόγω ρήξης του με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

«Πιστεύω πως τα ΜΜΕ παραφούσκωσαν την υπόθεση. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα δεν έχουν δει καμία αντιπαλότητα ανάμεσά τους. Οι δυο τους μαζί με τον Κέβιν Λοβ μάς οδήγησαν σε τρεις σερί τελικούς κι ένα πρωτάθλημα», τόνισε, ενώ για τα περί ανταλλαγής του Ίρβινγκ αρκέστηκε να πει πως είμαστε σε επαφή με τους εκπροσώπους του.

Για τον Λεμπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε πως δεν είναι… ξενερωμένος τονίζοντας πως «… παραμένει αφοσιωμένος στην ομάδα και στην πόλη», ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως οι Καβαλίερς δεν έχουν χάσει τίποτα από τη δυναμική τους. «Αυτή η ομάδα δεν είναι χαλασμένη. Είμαστε μια πετυχημένη ομάδα».

Ο ιδιοκτήτης των «Καβς», Νταν Γκίλμπερτ, ανέφερε με τη σειρά του πως «… πιστεύω ότι θα διεκδικούμε τον τίτλο για πολλά χρόνια ακόμη και σίγουρα θα το κάνουμε την προσεχή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x