NBA

Νίκη για τους Καβαλίερς – Το πάλεψαν οι σοκαρισμένοι Σέλτικς!

Η φάση του τρομακτικού τραυματισμού του Χέιγουορντ στιγμάτισε το παιχνίδι των Καβς με τους Σέλτικς. Το πάλεψαν οι «Κέλτες» αλλά τελικά η Καβς πήραν τη νίκη 102-99.

Μετά την εικόνα του ποδιού του Χέιγουορντ, το οποίο έγινε θρύψαλα οι παίκτες των Καβαλίερς και Σέλτικς έπρεπε να συνεχίσουν. Ήταν υποχρεωμένοι. Έστω κι αν εικόνες που ακολούθησαν του τραυματισμού του άσου των Σέλτικς στην προσπάθειά του να πάρει την πάσα του Ίρβινγκ παραήταν σκληρές.

Μετά από μια διακοπή περίπου δέκα λεπτών δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι το οποίο τελικά και έληξε με τους Καβαλίερς να παίρνουν τη νίκη 102-99 έχοντας μάλιστα και συγκλονιστικό τέλος.

Οι γηπεδούχοι με ένα σερί 7-1 γύρισαν το 95-98 στο 102-99 και πανηγύρισαν. Ο Ίρβινγκ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και να στείλει στην παράταση το ματς, το οποίο και έληξε.

Κορυφαίος του αγώνα ο Λε Μπρον Τζέιμς ο οποίος είχε 29 πόντους 16 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Λοβ είχε 15 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από την άλλη πλευρά ο Μπράουν σταμάτησε στους 25 πόντους ο Ίρβινγκ στην πρώτη του με τη νέα του ομάδα είχε 22 πόντους και 10 ασίστ.

Στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Άρχισαν να παίρνουν διαφορά από την αρχή της πρώτης περιόδου. Αυτή έκλεισε με 10 πόντους. Στη δεύτερη περίοδο ξέφυγαν με 18 (48-30), αλλά οι Σέλτικς αντέδρασαν μειώνοντας την στην τρίτη περίοδο στους τέσσερις, ενώ αργότερα πέρασαν και μπροστά με 2 (71-69).

Σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, μέχρι το σημείο που οι Καβς έκαναν το σερί 7-0.


Καβαλίερς:
Τζέιμς 29, Λαβ, 15, Ρόουζ 14, Κράουντερ 11, Σμιθ 10

Σέλτικς:
Μπράουν 25, Ίρβινγκ 22π. 10 ριμπ., Τατουμ 14, Σμαρτ 12.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x