Ελλάδα

Νίκησε κι ελπίζει ο Κολοσσός στο ματς των 31’’, έμπλεξε το Λαύριο

Ο Κολοσσός πήρε το… στοιχειωμένο ματς με το Λαύριο και πλέον απέκτησε ξανά ενδιαφέρον η ουρά της Α1.

Ο Κολοσσός επικράτησε 71-69 του Λαυρίου εκτός έδρας στη διεξαγωγή των 31’’ δευτερολέπτων που επαναλήφθηκαν με καθυστέρηση πέντε μηνών.

Η ομάδα της Ρόδου με τη νίκη αυτή ελπίζει πλέον σε σωτηρία, αλλά θα χρειαστεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και την ΑΕΚ στη Ρόδο, ενώ το Λαύριο έμπλεξε σε σενάρια υποβιβασμού.

Το Λαύριο παρατάχθηκε με Νίξον, Λαμπ, Μαστρογιαννόπουλο, Μιλόσεβιτς και Κακλαμανάκη, ενώ ο Κολοσσός με Παπαδάκη, Μπράουνινγκ, Μπιλή, Δημάκο και Μαυροειδή.

Ο Μπράουνινγκ με τρίποντο στα 25’’ έφερε τον Κολοσσό μπροστά, 69-70. Ο Μιλόσεβιτς έκανε λάθος και ο Μπιλής με 1/2 βολές έδωσε προβάδισμα δύο πόντων στην ομάδα του, 69-71, στα 6’’ για το τέλος. Ο Χρήστος Σερέλης κάλεσε τάιμ άουτ, ο Μιλόσεβιτς κέρδισε φάουλ χωρίς βολές όμως και ο Περράκης αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή.

Πλέον ο Κολοσσός είναι ουραγός μεν αλλά με 29 βαθμούς, το Λαύριο είναι στους 31 βαθμούς και από 32 έχουν Κύμη και Ρέθυμνο. O Κολοσσός την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ, το Λαύριο φιλοξενεί τον Ήφαιστο, ενώ ο Παναθηναϊκός αναμετράται με την Κύμη και ο Άρης αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο.

Το Ρέθυμνο υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Κύμη ή σε τριπλή ισοβαθμία. Η Κύμη μειονεκτεί σε απλή ή τριπλή ισοβαθμία με οποιονδήποτε. Το Λαύριο υπερτερεί σε απλή ισοβαθμία με το Ρέθυμνο, αλλά μειονεκτεί σε τριπλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x