Ελλάδα

Νίκησε τον Θανάση και σήκωσε τα καρφώματα ο Έλις!

Ο Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα Πάτρας κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game!

Με τη βοήθεια του Σον Κιλπάτρικ, στην πάσα, ο Οκτάβιους Έλις νίκησε τον Θανάση Αντετοκούνμπο στον τελικό και κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game!

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς πήρε την μπάλα από το κεφάλι του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, κάτω από το καλάθι και κάρφωσε ανάποδα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 40 βαθμούς, από την κριτική επιτροπή των Μπάνκι, Πιτίνο, Μπλατ και Πεδουλάκη. Το δεύτερο ήταν ένας απλός… ανεμόμυλος που του πρόσφερε 34 βαθμούς.

Στην πρώτη προσπάθεια, ο Οκτάβιους Έλις δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει και στη δεύτερη ο σέντερ του Προμηθέα πήρε 33 βαθμούς. Το ίδιο και ο Τζαβόντε Χόκινς, ο οποίος πήρε βαθμούς μόνο στη δεύτερη προσπάθεια και ήταν μόλις 31.

Νευρικός και άστοχος ξεκίνησε και ο Γιάννης Αγραβάνης, καθώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη του προσπάθεια και στη δεύτερη, ο νικητής των καρφωμάτων των Rising Stars, συγκέντρωσε 33 βαθμούς. Λόγω της ισοβαθμίας (στους 33 βαθμούς) έκαναν από ένα έξτρα κάρφωμα οι Αγραβάνης και Έλις, με τον ψηλό του Προμηθέα να νικά με 36-35 τον φόργουορντ του Περιστερίου και έτσι να προκρίνεται στον τελικό.

Στον τελικό, πρώτος ξεκίνησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς. Όμως, νικητής ήταν ο Οκτάβιους Έλις. Με τη βοήθεια του Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος πέταξε την μπάλα στην άκρη του ταμπλό, ο σέντερ του Προμηθέα τη μάζεψε στον αέρα και κάρφωσε, για να πάρει 40 βαθμούς!

Προκριματικός γύρος
Θανάσης Αντετοκούνμπο: 40-34
Οκτάβιους Έλις: 0-33
Τζαβόντε Χόκινς: 0-31
Γιάννης Αγραβάνης: 0-33

Τελικός
Θανάσης Αντετοκούνμπο: 37
Οκτάβιους Έλις: 40

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x