Euroleague

Νίκολιτς: «Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Πρίντεζη που είναι θρύλος του Ολυμπιακού»

Τον Γιώργο Πρίντεζη αποθέωσε ο Ντανίλο Νίκολιτς ενόψει του ματς της Μπουντούτσνοστ με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Μέλι… έσταζε ο παίκτης της Μπουντούτσνοστ, Ντανίλο Νίκολιτς, για τον Γιώργο Πρίντεζη, τον οποίο χαρακτήρισε θρύλο του Ολυμπιακού και έναν από τους καλύτερους φόργουορντ της Ευρωλίγκας.

«Θέλουμε πολύ μία εκτός έδρας νίκη, καθώς δεν θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που νικάει μόνο στην έδρα της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε», δήλωσε αρχικά ο 25χρονος φόργουορντ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, για το ματς ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Σε ερώτηση για το ποιος παίκτης τον έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση: «Σε αυτό το επίπεδο ξέρεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για εκπλήξεις, αλλά ανυπομονώ να παίξω κόντρα στον Γιώργο Πρίντεζη, αυτή την εβδομάδα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας θρύλος του Ολυμπιακού και ένας από τους καλύτερους φόργουορντ της Ευρωλίγκας. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και ελπίζω να είμαι ένας καλός αντίπαλος για εκείνον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x